събота, 27 февруари 2010 г.

Кейуърдс



Който търси  порно -  намира. Който намира - онанира. Това е с две думи анализа на кейурдувите дето водят към блога. Специално внимание отделям на едно търсене от Стара Загора -  "pihki na djodje" което предполагам е трябвало да бъде " snimki na dj odje" но нещата, както често се случва в итернет, леко са се объркали....

петък, 26 февруари 2010 г.

Ей пишиходцити

Не мога да разбера защо хората са такива стадни кретени. Давай юруш пък кото стане...После бахти що ме метнаха на капака на колата. Малко акъл се иска, ама на място.

четвъртък, 25 февруари 2010 г.

Музика за душата :)


  Тони Стораро и Искрен Пецов определено са едни от най-любимите ми представители на родната естрадо-поп-фолк флора и фауна. Освен че са ужасно  сексапилни пичови, те са и едни невероятно талантливи копелета, бате. Плюс това са и адски модерни. Така да се каже дърпат булгерийън шоубизнес напред към  новата ера. В миналото родните величия имаха лека склонност да копират туй онуй я от Сърбия, я от Гърция - днес нещата са по-различни - българската чалга вече еволюира и сега вдъхновение се черпи свитовнити чартови  на еймтивиту. Туй дъ съ чуа, вийечи сми иврупейци стига с тоз ориентализъмъ. Треа чалгата ни да свучи, по-модерну, по денс, по така.

 Кинти, курви, кифли, затвори, шиврулети със сини лампи , фибирету , афтумати... Въй, Въй Тони, Тони какъв си ми мама булгърийн гангста мутра. Нема спор -  Клипът  явно е повлиян от скорошните акции срещу Наглите и  Октоподите. 
 а сега открийте 10-те разлики
другото предложение в днешната ми популяр мюзик селокшън е 
 Ескалатор, Ескалатор, Ескалатор на дупита... Искрене беше  много симпатично латино момче  едно време, като пееше кайман , кайман , кайман не гони кайман, що ти тряаше да се превръщаш в застаряващ педофил с напреднала фаза на бирено шкембенце.
а сега открийте  12-те разлики

Дай майсторе, Дай волумето на мах  и жангър да стаа. Нъл тъй ве. Пробвайте да си пуснете четирите клипа наведнъж...

EDIT 26/02/2010



[3:38:41 AM] Mi nismo andjeli says: http://life.dir.bg/2010/02/25/news5940747.html
[3:39:11 AM] Mi nismo andjeli says: eto ti otgovor na tvoq blog koi kogo kopiral
[8:43:53 AM] Ancho says: Той си сложил полилей на главата през 2002 г., а тя чак сега......




понеделник, 22 февруари 2010 г.

Пушенето Забранено

....да ама не, щтото както каза министър председателя - "Отпадането на възможността да се пуши на обществени места няма как да се случи нито веднага, нито когато и да е. Познаваме се българите."
Познаваме се , познаваме се...
  Всъщност има ли някакъв закон или ограничение, които  се спазват в България? - Познаваме се, познаваме се...
Май не. Поради тази причина що не премахнете пешеходните пътеки, ограниченията на скоростта и всякакви други подобни забрани - и тях никой не ги спазва, нали?  
   То и по целия шарен свят, хората било то европейци, сомалийци, американци и прочие хич ама хич не ги кефи да спазват правила и закони - щтото това са си ограничения един вид, а и човек по природа е свободолюбив. Въпреки всичко  там, по широкия свят, има някакъв  елементарен ред. Как се получава туй нящо? Мистерия.
 Ама тук  Бай Ганьо си е тарикат по природа - и поради тази причина ще продължаваме да  смърдим на цигари, да притичваме по пешеходните  пътеки, да газим в незчистена киша и кучешки лайна. 
 Граждани за Европейско Развитие.... и един мармот завива шоколада в станиол....

четвъртък, 18 февруари 2010 г.

Сензация!!! Тайното порно на Октопода!!!


    Поредното сензационно аматьорско порно се появи днес в интернет. То е по-скандално от заменка на гора, по-нагло от Наглите, по-мръсно от софийски боклук, по-жълто от Уикенд, по-тайно от тайното порно на Слави Трифонов и Галя от Сатен  и не на последно място доста по-извратено от адреналински дудук.

Сензацирахте ли се?Аз да, даже ми стана... 

вторник, 16 февруари 2010 г.

Мартеница Дизайнъ 2010

    Дизайнерите на мартенички винаги са  ме изумявали с невиждана креативност, кич  и иновативно мислене. Белите и червени конци отдавна не са това, което някога са символизирали. Днес се натъкнах на това   текстилно творение   - срещу скромната сума от 2 лева получавате  3 в 1 - гащи, мартеница и невиждан  сексапил....
[Пенда представя новата колекция мартеници пролет 2010]

събота, 13 февруари 2010 г.

Вървят ли двама...

...на дълъг път
 и път да няма не ще се спрат

четвъртък, 11 февруари 2010 г.

Борим кишата с кишоразбивачи

   След като през последните дни се радвахме на сняг и дъжд сега дойде време и кишата да заеме подобаващо място в прогнозата за времето.
 Как да се справим с  предвижването в топлата февруарска киша? Оставете колата на паркинга, забравете градския транспорт  - представям ви последното чудо на авто-корабо и авиостроенето - Надуваем кишоразбивач. С него няма да имате никакви проблеми при предвижването из вашия роден град.
Някой предимства  на кишоразбивача пред конвенциалните превозни средства
- пестите от зимни гуми и вериги,
- спортувате дори и когато нямате време за това
- независими сте от зимната обстановка 
- в пъти по-ниска цена
Поръчайте сега своя кишоразбивач!!!
Пожелавам ви леко и безаварийно кишуване...

вторник, 9 февруари 2010 г.

Цветан Цветанов в ролята на Шерлок Холмс

    Българската делегация водена от Бойко Борисов и Цветан Цветанов, завърши успешно визитата си в Лондон. На среща на най-най-високо ниво  в Скотланд Ярд, беше договорено  втората част на филма Шерлок Холмс да бъде  заснета в България.  В главната роля ще се превъплати не кой да е ами самият министър на вътрештите работи Цветан Цветанов. Сценарият  пък ще бъде базиран на едноименната поредица "Наглите". Очаква се новия филм да се появи по кината в края на 2010 година.

понеделник, 8 февруари 2010 г.

Светът е голям и сняг ни дебне отвсякъде

Българския филм "Светът е голям и сняг ни дебне отвсякъде" отново покори малките и големи екрани из цялата страна.
   Във връзка със затруднената зимна обстановка от bTV съобщиха, че още тази вечер ще организират благотворителен концерт в който всеки може да се включи като изпрати SMS на кратък номер 1245  съдържащ произволно количество сняг. Събраните снежинки ще бъдат изпратени директно във Ванкувър, а с набавените средства се предвижда да се закупят три метли, една лопата и половин кофа сол, които да бъдат хвърлени в борбата със снежната стихия.
...
:)

петък, 5 февруари 2010 г.

Шибани германци


  През изминалите няколко дни особата на моя духовен лидер Волен изплува  не само в  българското обществено пространство, но и в ерпоейското такова. По точно във въздушното европейско. Поводът беше поредната постановка изпълнена от комунистите и турските мекерета. Преди няколко години му спретнаха подбна шашма на магистрала Тракия, тогава турския терорист  беше маскиран като възрастен дядо. Сега турските мекерета вдигнаха летвата и се опитаха да го дискредитират - изпратиха срещу вожда, агент преоблчен като русо арийско стюардесче. Колко подло действат тези подлоги. Мамка им на комунистите и догановците три удивителни Мръсни провокатори още  три удивителни Анадолски боклуци три по-големи удивителни 
  Шибани германци, шибани германски  самолети, шибани германски правила. Как не знаят кой е Волен - прекия потомък на Тангра? Какво са тръгнали да се отплакват и да плюят по вожда, мамка им мръсна. Незнаят ли, че  по подразбиране  Бай ти Ганя може да си плюе семки на  който  си иска тротоар - не само в Европата ами и по целия свят.
Иля в Замунда....Да ти покажим кои сме ниййй
Щастливо живеем в нашта страна
ядеме банана и други неща...
....
Иля в Замунда ша та посрещнем с обич
ша та заведем на Боровец на ски...

Хер Сидеров, вече наистина ме объркахте - нали бяхте фашист националист, сега се оказа, че и русите арийски  девойки са ви трън в очите? Арийски момченца ли ви в главата??
   Надявам се лечението в чужбина да ви помогне в политическото и сексуално осъзнаване.

четвъртък, 4 февруари 2010 г.

Айди на ликьорчиту студийенти


Айди на ликьорчиту студийенти.
 Пичовити от  Ликьорчету пак накичиха целия  Пловдив с жълти знаменца  с неопределено послание - студийенти, дийекан, пидисе лева,спийенса и тн.
[Предишната им кампания за дупитата]
Да живее агресивния селски маркетинг!!! Така е  простотията не може да се пребори, може само да и се радваш и да си щракаш с камерката, докато некой примерно не дойде да ти шибне два шамара с думите "Eй ти ко снимаш ве журналисчиту".

понеделник, 1 февруари 2010 г.

Първият плешив Аватар на Пандора


  Аватар манията  завладя света. Бандата на гигантските смърфове разбива боксофиси, рекорди, класации, мечти  и тн. Пластичните  хирурзи отчитат бум на операциите за сплескване на нос. Пандора се превърна в топ туристическа дестинация. Манекенки си татуират светещи точки по лицето. Джеймс Камерън си  купи гигантско синьо  прасенце  касичка за да има къде да си държи  зеленото. Това са само част от заглавията,  посветени на смърфовете, които ни заливат в последно време. Окрлилен от тази аватарска мания, реших и аз да си направя един Аватар и да се разходя из Пандора, да не изоставам от модата дето се вика.
Моят аватар не е толкова готин и куул, колкото оригинълдътъ такива, но за сметка на това е   по-весел и забавен. Плюс това е първият плешив аватар, някога появявал се на Пандора. Местните смърфове все още се чудят как да реагират, като ми видят аватара да джътка из гората  - да го хвърлят в казана ли, да го женят за най-убавата смърфиета ли - както би казала Зетката - "Седи, гледа ме и не може да вземе решение" . На Пандора не е зле -плаж, слънце, дракончета и дървета, които  наистина имат свой собствен разум  - при подходящата комбинация на слънчева светлина, влага, атмосферно налягане и малко чубрица в лулата, даже и ти проговарят със смърфски глас. 
  Как да отдете на Пандора? Отговор: По-лесно отколкото си мислите - с метрото до втория пръстен на Сатурн и от там с шестица тролей сте има няма за 30 минути точно до свещенното дърво. Какво ми трябва на Пандора? Отговор: Аватар и пушка(по възможност по-голяма) Как да си направя Аватар? Отговор: Вариант 1 - свързвате се с произволна вселенска корпорация специализирана в производството на генно модифицирани смърфове  и срещу няколко зилиона сомалийски шилинга си купувате един. Вариант 2 - в голямо корито пълно с газирана вода разтваряте от 58 до 72(зависи от нивото на смърфост, което искате да постигнете) тубички синя боя. Бухвате се смело в коритото и престоявате поне 48 часа. Вариант  3 - разджърквате фотошопа и губите няколко часа от живота си в борба с лейъри, четки, гумички и др подобни.
 За всички вие, които  изчетохте всички тези простотии  и доказахте на себе си, че сте достатъчно мотивиран да се превърнете в гигантски смърф има награда  - Photoshop Avatar Tutorial   
Приятно смърфуване

Ноф дизайнъ, ноф късмет,сейм олд шит :)

[v1.0]
Реших да си поиграя малко с  четките и боичките и резултатът е:
[v1.31.1.2.0.1.0.]
     С две думи получи се една просташко-елегантна феерия от цветове и шрифтове.   Надявам се да ви харесва, ако  не -  ще се радвам да ми напишете гневно писмо или коментар, може и на шльокавица   с главни букви за да е още по-гневен. Ако се зарежда малко  по-бавно - псувайте интернет доставчика или Костов, той по принцип е виновен за подобни проблеми. В случай, че някой се интересува каква е връзката между марката с ангелчето  и Орган Центрального Комитета КППС - връзката е двустранна непрекъсната. 
енджой




Related Posts with Thumbnails
порно (28) българия (25) наглите (23) пловдив (20) Компютри компоти и интернет (19) политик или полуУлигофрен (17) реклама (16) абсурди (13) добрите новини (13) музика (12) бербатов (11) снимки (10) блог (6) далаверка (6) сняг (6) блок (5) за мен (4) замунда (4) любов (4) продуктово позициониране (4) работа (4) сензация (4) антиматерия (3) кино (3) костов (3) македония (3) без коментар (2) бира (2) великден (2) веселино марино (2) видео (2) иво сиромахов (2) когато вафлите бяха фафли (2) концерти (2) кузов (2) мартеница (2) мвр (2) мутри (2) новини на турски (2) празници (2) румъния (2) тълпата (2) Lady Gaga (1) MallЪТ (1) bulgaria (1) iPalka (1) Психологическо Айкидо (1) Студентски град (1) ани салич (1) антъни хопкинс (1) арена (1) бнт (1) бристол (1) евровизия 2010 (1) изрезки (1) какао бич (1) кирилица (1) киша (1) коледа (1) конспирации (1) криза (1) куку руку (1) кур (1) кучето Мима (1) кучки (1) лято (1) магистрали (1) мляко (1) момченца (1) нощ на музеите (1) петното (1) писател (1) президент (1) световно (1) синдикален дом (1) сливен (1) софия (1) спам (1) тенис (1) тоалетна (1) толерасти (1) травестити (1) туитър (1) туризъм (1)
Блог класация